Co je to?
Definice výrazu, termínu Emo. Co znamená odborný pojem Emo z kategorie Kultura?

Co je Emo?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Emo

Pojem "emo" je zkratkou z anglického výrazu "emotions" a jedná se o název jedné z mnoha současných subkultur. Vyznavači stylu emo jsou především teenageři. Jejich "poznávacím znamením" je punkově zaměřená móda a punk rockový hudební styl emo. Příznivci emo se zaměřují na své vnitřní prožitky, ponurou romantiku, často působí přecitlivěle, deprimovaně; mohou pociťovat značnou náklonnost ke všemu, co souvisí se smrtí a někteří holdují sebepoškozování. U široké veřejnosti se stylu emo nedostává příliš velkého porozumění a někdy bývá i karikován.

Co je to Emo? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Emo. Co znamená odborný pojem Emo z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za aktuálnost, správnost a přesnost informací uvedených na tomto webu. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Termín Emo je v kategorii kultura

Klíčová slova: popis, terminologie, kultura, co to je, termín, wiki, terminus technicus, definice pojmu, odborné názvosloví, odborný výraz, slovo, heslo, co je to Emo?, co znamená, slovník, definice, přesný význam, informace


Pojem Emo je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co se píše ve Wikipedii o pojmu Emo?

Níže uvedený text pochází z webového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

EMO (z anglického „emotions“) je americký slangový výraz označující subkulturu, která je definována módou a emo hudebním stylem (metalcore, screamo, emo), teenagerskou přecitlivělostí a touhou po romantice.

Hledejte v dalších zdrojích

Zkusit najít Emo ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Emo ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Emo na Youtube

Najít výraz Emo ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Emo ve Wikizdrojích

Najít výraz Emo ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Emo například ve vyhledávači Seznam.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Právě nyní již víte co znamená Emo? resp. co přesně znamená slovo Emo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Emo, odpověď na dotaz co je to Emo?. Víte např. kdo to je Skaut? Znáte a víte kdo je Světlonoš? Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než kultura). U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, filmová klapka, emo, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího popisy termínů, definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to šotouš a kde ho můžete potkat? Pokud ne, dozvíte se to z našich partnerských stránek zde.