Co je to?
Definice výrazu Pluralita. Co znamená odborný pojem Pluralita z kategorie Politika?

Co je Pluralita?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Pluralita?

Pluralita neboli mnohost je výrazem pro většinu nebo rozmanitost. Výraz se používá ve více oborech, například v matematice pro relativní většinu nebo v církevních otázkách pro rozhodování.
V politice se jedná například o názorovou pluralitu, tedy větší množství názorů, pluralitní demokracii, ve které se na politickém rozhodování podílí jednotlivci i skupiny na základě nějaké dohody. Může jít o vítěze voleb s největším počtem hlasů, který ale nemusí mít většinu a spojí se s názorově blízkými uskupeními.


Co je to Pluralita? Význam slova, termín, Definice výrazu Pluralita. Co znamená odborný pojem Pluralita z kategorie Politika?

Provozovatel neručí za správnost a úplnost informací na těchto webových stránkách. Text vytvořen pro server Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pojem Pluralita je v sekci politika

Klíčová slova: heslo, význam slova, wiki, popis, přesný výraz, definice pojmu, slovník, terminus technicus, definice, politika, synonymum, vysvětlení, termín, odborné názvosloví, co znamená, pojem, co je to Pluralita?, lexikon


Pojem Pluralita je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Zkusit najít pojem Pluralita ve fulltextu Seznam.cz

Najít výraz Pluralita ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Pluralita ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Pluralita ve Wikislovníku

Zkusit najít výraz Pluralita na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Pluralita na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Pluralita například ve Wikipedii, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Teď už znáte odpověď na otázku co je to Pluralita? resp. co se skrývá pod slovem Pluralita? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Pluralita, odpověď na dotaz co je to Pluralita?. Víte např. kdo to je Převor? Znáte a víte kdo je Camila Cabello? Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Radíme vám proto hledat slovo Pluralita i v jiné části webu než je kategorie politika. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, Armádní generál, pluralita, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího slovníková hesla, významy slov, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.