Co je to?
Definice výrazu, termínu Airsoft. Co znamená odborný pojem Airsoft z kategorie Sport?

Co je Airsoft?

Co znamená termín, slovo, definice pojmu Airsoft?

Vojenské sporty se těší celkem slušné oblibě a mezi známější patří airsoft. Ten je velice podobný paintballu, ale namísto barevných patron se používají malé plastovo-keramické kuličky.
Původ airsoftu můžeme najít v osmdesátých letech minulého století ve východní Asii. Dodnes patří airsoft v některých asijských státech mezi oblíbené formy zábavy.
Hra je založena na cti hráčů a jakmile je někdo trefen, musí to přiznat a odejít mimo aktivní bitevní pole, kde se čeká do konce hry. Aby hra skončila, musí se dokončit předem stanovený cíl.


Co je to Airsoft? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Airsoft. Co znamená odborný pojem Airsoft z kategorie Sport?

Neručíme za přesnost, úplnost a hodnověrnost jakýchkoliv informací sdělovaných prostřednictvím těchto webových stránek. Text vypracovaly autorky pro Superia.cz

Zaujala vás definice slova Airsoft? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Termín Airsoft je v kategorii sport

Klíčová slova: termín, odborné názvosloví, přesný výraz, pojem, co je to Airsoft?, význam slova, popis, lexikon, vysvětlení, sport, terminologie, sport, odborný výraz, názvosloví, přesný význam, wiki, co znamená, Airsoft


Pojem Airsoft je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Airsoft? Odborný výraz, termín, definice slova z Wikipedie

(Text byl převzat z mnohojazyčné online encyklopedie Wikipedia) Licence CC-BY-SA.

Airsoft je moderní druh sportu, ve kterém po sobě hráči střílejí malými lehkými plastovými kuličkami se stlačeným vzduchem poháněných zbraní, které svým vzhledem zpravidla napodobují zbraně reálné. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního (např. speedsoft) po napodobování reálných policejních nebo vojenských jednotek při použití autentické výstroje a výcviku.

Další zdroje informací

Najít výraz Airsoft ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat slovo Airsoft ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat heslo Airsoft ve vyhledávači Qwant

Najít pojem Airsoft ve Wikislovníku

Zkusit najít Airsoft ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat videa s názvem Airsoft na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Airsoft například ve vyhledávači Seznam.cz, v Lingea slovnících, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve fulltextu Google.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Teď už znáte odpověď na otázku jaká je definice slova Airsoft? resp. co se skrývá pod slovem Airsoft? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Airsoft, odpověď na dotaz co je to Airsoft?. Víte např. kdo to je Lilka Ročáková? Znáte a víte kdo je Katolík? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Airsoft v jiné sekci než sport. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, Tenisový míček, airsoft, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na popisy termínů, zajímavosti, definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.